Tornádó burgonya
Hozzávalók:
500 g burgonya
6 EK olíva olaj
4 db nyárs
1 EK Kotányi Enyhén csípős sültkrumpli fűszerkeverék
Elkészítése:
Elsőként alaposan mossuk meg a burgonyákat és egyesével tűzzük nyársra. Ezután lassan forgatva egy éles késsel vágjuk spirál formára.
A nyárs mentén húzzuk szét a spirálokat. Az olajat keverjük el 1 EK Kotányi Enyhén csípős sültkrumpli fűszerkeverékkel és alaposan kenjük be vele a burgonyákat.
Ezután a nyársakat támasszuk tűzálló edény szélére és 160 ° C-on kb. 30 percig süssük.
Tálaljuk öntettel, salátával vagy köretként.
500 g burgonya
6 EK olíva olaj
4 db nyárs
1 EK Kotányi Enyhén csípős sültkrumpli fűszerkeverék
Elkészítése:
Elsőként alaposan mossuk meg a burgonyákat és egyesével tűzzük nyársra. Ezután lassan forgatva egy éles késsel vágjuk spirál formára.
A nyárs mentén húzzuk szét a spirálokat. Az olajat keverjük el 1 EK Kotányi Enyhén csípős sültkrumpli fűszerkeverékkel és alaposan kenjük be vele a burgonyákat.
Ezután a nyársakat támasszuk tűzálló edény szélére és 160 ° C-on kb. 30 percig süssük.
Tálaljuk öntettel, salátával vagy köretként.