One pot pasta
Nehézség Nehézség Nehézség

Összetevők

300 g farfalle tészta
1 csésze olajbogyó (mag nélküli, félbe vágva)
1 csésze koktélparadicsom (félbe vágva)
1 csésze lencse (főtt)
1 csésze friss bébispenót
ízlés szerint Kotányi tarkabors malom
ízlés szerint Kotányi tengeri só malom
ízlés szerint Kotányi Olasz fűszersó malom
50 g reszelt parmezán
500 ml alaplé

Előkészítés

  • 1 Az alaplevet forraljuk fel és adjuk hozzá a tésztát, lencsét és olajbogyót. Fűszerezzük bátran, hogy minden alapanyag ízletes legyen.
  • 2 Az egészet hagyjuk főni, kb. 10 percig. Közben ne felejtsük el 2 percenként megkeverni, nehogy odaégjen.
  • 3 Tálaljuk parmezánnal, paradicsommal és bébispenóttal.