One pot pasta
Összetevők
300 g | farfalle tészta |
1 csésze | olajbogyó (mag nélküli, félbe vágva) |
1 csésze | koktélparadicsom (félbe vágva) |
1 csésze | lencse (főtt) |
1 csésze | friss bébispenót |
ízlés szerint | Kotányi tarkabors malom |
ízlés szerint | Kotányi tengeri só malom |
ízlés szerint | Kotányi Olasz fűszersó malom |
50 g | reszelt parmezán |
500 ml | alaplé |
Előkészítés
- 1 Az alaplevet forraljuk fel és adjuk hozzá a tésztát, lencsét és olajbogyót. Fűszerezzük bátran, hogy minden alapanyag ízletes legyen.
- 2 Az egészet hagyjuk főni, kb. 10 percig. Közben ne felejtsük el 2 percenként megkeverni, nehogy odaégjen.
- 3 Tálaljuk parmezánnal, paradicsommal és bébispenóttal.