Mézes-mustáros vaj
Hozzávalók:
250 g langyos vaj
4 EK mustár
4 EK méz
2 EK szója szósz
Kotányi Tengeri só malom
Kotányi Tarkabors malom
1/2 TK Kotányi Gyömbér
Elkészítése:
Először a vajat, a mézet és a mustárt keverjük krémesre.
Ezután adjuk hozzá a szója szószt és ízesítsük Kotányi tengeri sóval, borssal és gyömbérrel.
Az elkészült fűszervajat tegyük hűtőbe és legalább egy órán át pihentessük.
Friss kenyérrel vagy grillezett ételekkel tálaljuk.
250 g langyos vaj
4 EK mustár
4 EK méz
2 EK szója szósz
Kotányi Tengeri só malom
Kotányi Tarkabors malom
1/2 TK Kotányi Gyömbér
Elkészítése:
Először a vajat, a mézet és a mustárt keverjük krémesre.
Ezután adjuk hozzá a szója szószt és ízesítsük Kotányi tengeri sóval, borssal és gyömbérrel.
Az elkészült fűszervajat tegyük hűtőbe és legalább egy órán át pihentessük.
Friss kenyérrel vagy grillezett ételekkel tálaljuk.