Deluxe marha szendvics
Nehézség Nehézség Nehézség
Hozzávalók:

4 szelet fehér kenyér
2 ecetes uborka
Kotányi Tengeri só malom
Kotányi Tarkabors malom
100g szeletelt marhasült
1 mogyoróhagyma
1 EK méz
1 EK szója szósz
Kotányi Amazonas Chili malom
2 EK mézes-mustáros vaj
1 EK vaj
2 EK majonéz
1 főtt tojás
2 marék rukkola

Elkészítése:

A kenyérszeleteket aranybarnára pirítjuk. Ezután a mogyoróhagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. Serpenyőben felolvasztunk egy kevés vajat és karamellizáljuk mézzel és szója szósszal. Egy csipet Kotányi Amazonas chilivel fűszerezzük és jól elkeverjük. Ízlés szerint adhatunk hozzá sót és borsot.
Két szelet pirított kenyeret megkenünk majonézzel, a másik kettőt pedig mézes-mustáros vajjal. Ráhelyezzük a megmosott rukkolát, főtt tojás szeleteket és ecetes uborkát.
A marhahús szeleteket és a karamellizált hagymát is a szendvicsbe rakjuk és összehajtjuk. Ketté vágva tálaljuk.

Összetevők

Előkészítés