BBQ szósz
Hozzzávalók:
300 ml ketchup
200 g barna cukor
50 ml víz
60 ml ecet
1 EK worcestershire szósz
Kotányi Birseye chili malom
1 EK olíva olaj
2 TK Kotányi édes, őrölt paprika
Kotányi Tengeri só malom
Kotányi Feketebors malom
Elkészítése:
Egy lábasban keverjük el a hozzávalókat, ízesítsük egy-egy csipet sóval, borssal és birdseye chilivel, majd forraljuk fel. Kb. 10 percig kis lángon hagyjuk főni. Eközben néhányszor keverjük meg. Ízlés szerint adhatunk még hozzá chilit. Az elkészült szószt töltsük tiszta üvegbe és lehetőség szerint tároljuk hűtőben.
300 ml ketchup
200 g barna cukor
50 ml víz
60 ml ecet
1 EK worcestershire szósz
Kotányi Birseye chili malom
1 EK olíva olaj
2 TK Kotányi édes, őrölt paprika
Kotányi Tengeri só malom
Kotányi Feketebors malom
Elkészítése:
Egy lábasban keverjük el a hozzávalókat, ízesítsük egy-egy csipet sóval, borssal és birdseye chilivel, majd forraljuk fel. Kb. 10 percig kis lángon hagyjuk főni. Eközben néhányszor keverjük meg. Ízlés szerint adhatunk még hozzá chilit. Az elkészült szószt töltsük tiszta üvegbe és lehetőség szerint tároljuk hűtőben.